02 Aralık, 2015

007 James Bond'un dünyasına adım attıran Oteller

James Bond'un son filmi Spectre, dünya çapında bir tanıtımın ardından, aynı gece Londra'daki Royal Albert Hall'da dünya prömiyeri yapılarak İngiltere'de 26 Ekim'de 2015 tarihinde gösterime girdi. Türkiye'de ise 6 Kasım'da seyircisiyle buluştu.  Spectre, 007 Bond serisinin yirmi dördüncü filmi. aynı zamanda İngiltere'nin en büyük gizli ajanı olarak izlediğimiz Ve Daniel Craig'inde  dördüncü kez rol aldığı film. Spectre'yı izlediğimde klasik bir 007 Bond filmi beklentisindeydim fakat hikaye, 1971 yapımı Ölümsüz Elmaslar filminde ilk kez gösterildiğinden beri, küresel suç örgütü Spectre ile James Bond'un ilk karşılaşma hikayesini anlatıyor. Sizi Mexico City'de, Gran Hotel Ciudad De Mexico'dan başlatıp, İngiltere  Avusturya ve en sonunda Roma'ya kadar götürüyor. 

Dünyanın en iyi ajan filmi olan James Bond'u seyrederken, hangimiz onun olduğu yerlerde olmak istemedik? Maceradan maceraya koşmak, müthiş arabalarla hız limitlerini zorlamak ve her şeyden öte şık takım elbiselerin içinde güzel kadınlarla heyecan verici anlar yaşamak. Bunla artık hayallerimizde değil. Dünyanın birçok ülkesinde bulunan oteller size bu keyfi ve deneyimi yaşatabiliyor. Otellerin müşterilerine sunduğu özel paketlerle bu deneyimini yaşamanızı sağlıyorlar.  Bu harika oteller ile James Bond'un dünyasına atım atmaya nedersiniz ?


Draycott Hotel, Londra  

1890 yılında inşa edilen Draycott Hotel, Londra'da butik oteller arasında en zarif olanlarından. Özenle inşa edilmiş kırmızı tuğlalı Edwardian otellerinden biri olan Draycott klasik İngiliz zarafetini yansıtıyor. Chelsea'nın şık Sloana Square'in köşesinde ve Kensington bölgesine yakın yerde yer alıyor. James Bond serilerinde biri olan ''Skyfall'' sahneleri tamda burada çevrilmiş.Lüks 35 odası ayrı ayrı dekore edilmiş olan otelde, suit ve oda  seçenekleriyle müşterilerine hizmet veriyor. Edward ihtişamı özümsemiş olan otelin her odası, Theatrically temalı ayrıca Victoria tarzı antikalarla döşenmiş . James Bond karakterinin yaratıcısı olan Ian Lancaster Fleming akşam yemeklerini yemek için bu otelin restoranını tercih edermiş. Bununla birlikte, Jamed Bond'da Londra'da olduğu zaman bu otele gelip köşede ki masada yemek yeyip, dışarıdan geçen insanları seyretmekten keyif alıyormuş. 


The Brazilian Court Hotel, Palm Beach

Brazilian Court Hotel'de, James Bond olmaya hazır mısınız? Otel Bond tutkunları için 007 temalı bir paket sunuyor. Misafirlerine, bir kaç günlük James Bond olma vaadi veriyor. Bu deneyimi yaşamak için toplam 23.300 $. Ödemek gerekiyor. Bu paketin içine neler mi dâhil? İki gece Hepburn suite'te konaklama, Palm Beach'de özel helikopter turu, Cafe Boulud'da viski tadımı ve akşam yemeği, özel yat ile günbatımı seyiri  ve en önemlisi tatil boyunca DB9 Aston Martin ile gezme şansı. Paket 31 Aralık'a geçerli. Erkeklere Tom Ford gömlek düğmesi, bayanlara ise  Louboutin Pigalle ayakkabı hediye ediliyor.
The May Fair Hotel, Londra

Bu otelde adeta James Bond gibi yaşayabilirsinizBond'un son filmi gösterime girmişken, May Fait Hotel, muhteşem bir Spectre paketi sunuyor. Aslında gerçek hayatta James Bond olmaz iken, Londra'ya gelip Bond olmaya keyfini çıkarabilirsiniz. May Fair Hotel, Bond serisinin yirmi dördüncü filmi gösterimi sürerken, özel bir paket sunuyor. Kasım ve Aralık ayı boyunca geçerli pakette bir yatak odalı suit 1610 sterlin, iki yatak odalı suit ise 2610 sterlin. Bu pakete dahil olan olanaklar ise; sizi havaalanında bir XJL Jaguar ile alınıyorsunuz odanıza gitmeden önce barmenin sizin için hazırlamış olduğu Martini'yi içebilirsiniz. 
Peninsula,Hong Kong
1974 yılında çevrilen, Altın Tabancalı Adam filminin bir bölümü bu otelde çevrildi. Ve çekimler sırasında Bond ve Roger Moore'da dâhil bu otelde kaldı. Peninsula Hotel'de Kasım ve Aralık ayı için özel bir paket hazırladı. '' A Bond-worth Stay'' oda paketinde, minimum iki gece superior suite konaklama dahil; iki kişi bir gece akşam yemeği, Bond Kokteyl, ve sizi havaalanından Rolls Rolye ile karşılama. Bununla birlikte, 15 dakikalık helikopter turu da var Paket toplam, 8740 HKD ( 1128 $) yalnız helikopter gezisi ek olarak 9995 HKD) 1289 $) . 
Hotel 41, London
Hotel 41, beş yıldızlı bir butik otel. Buckingham Place üzerinde bulunan otel, 28 odaya sahip. Otel, misafirlerine VIP James Bond Londra turu paketi sunuyor. Sizi filmin bir aktörü ya da ekibinden bir üyesi karşılıyor, bununla birlikte, Oscar ödüllü ses editörü Norman Wanstall ile helikopter yolculuğu yolculuğu yolculuğu yapabilirsiniz. Bu tatilin size maliyeti 3990 sterlin. 

Charles Hotel, Münih 

Charles Hotel , 104.000 dolar karşılığında size özel bir “James Bond 007 Paketi” sunuyor. Paketin içeriğinde ise birbirinden heyecanlı James Bond sahnelerinin kurgulandığını ve olayın ortasında da sizin olacağınızı belirtiyor. Tüm detayların hepsi saniye saniye kayıt altına alınıyor. 007 paketi
otel müşterilerine bir gün boyunca James Bond olma fırsatı sunuyor. Odanıza davetsiz bir misafir tarafından bırakılan şifreli mesajla başlıyor; ama maceraya başlamanız için bu şifreyi çözmeniz gerekiyor. Ardından, tıpkı James Bond gibi adım adım düşmanlarınıza yaklaşıyor ve film sahnelerini andıran heyecan dolu dakikalar yaşıyorsunuz. Bavyera’nın dağlarında görev peşinde koşuyor, bungee jumping yapıyor, helikopterle görev yerine gidiyor, nefes kesici arabalarla seyahat ediyor ve daha birçok James Bond aktivitesi yapma şansı yakalıyorsunuz. Diğer taraftan, tüm bu deneyimleriniz saniye saniye kayıt altına alınıyor. Yani kendinize ait bir James Bond filminin kahramanı oluyorsunuz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder