23 Temmuz, 2016

Hotel | Bodrum’da Gerçek Bir İtalyan | il Riccio Beach House Hotel

Bodrum son yıllarda en revaçta olan tatil bölgelerinden birisi. St.tropez, Cannes, İbiza;dan sonra dünyada yükselişte olan turizm destinasyonu merkezi arasında 5.sırada gösteriliyor. Dünyada ki ünlü otel zincirleri ve restoranlar bunun farkına varmışlar olacaklar ki , her sene Bodrum'da  butik otellerin ,dünyaca ünlü beach club'ların ve yeni mekanların sayısı artıyor. Bu mekanlardan birisi de İtalya'daki Capri adası'nın en lüks otellerinden Capri Place Hotel'in ünlü restoranı II Riccio Bodrum ayağı geçen sene hizmete girmişti.

Ne var ki 2015 yılında restoranı ve beach club'ı ile en gözde mekanlardan olan II Ricco, bu sene misafirlerine konaklama, spa ve fitness imkanı da sunmaya başladı.  Bodrum'un mavi beyaz atmosferiyle bütünleşmiş II Riccio, restoranı ile harikalar yaratırken, 10 odalı butik konsepti ile cennet koyu'nda harika bir deneyim sunuyor. 
Cennet Koyu’ndaki muhteşem konumu ile özellikle tekne misafirlerinin lezzet limanı olan İl Riccio Bodrum, bu yaza damgasını hem restoran hem de Beach House Hotel'i ile söz ettiriyorVazgeçilmez tatil rotalarından biri olan Capri Adası’nın en seçkin oteli Capri Palace Hotel’in Michelin Yıldızlı restoranı Il Riccio Restaurant’ın Bodrum’daki kardeşi Il Riccio Bodrum; seçkin menüsü ve atmosferiyle dümeni Türkiye kıyılarına çevirdi. 2015 yılında yalnızca restoran ve beach club’ı ile misafirlerini ağırlayan Il Riccio, 2016 yılında eklenen  konaklama üniteleri, spa ve fitness merkezi ile bu yaz daha da iddialı.
Çok özel mimarisi, her biri birer sanat eseri olan dekoratif dokunuşları, her adımda mavi ve beyazın dansı. Il Riccio Bodrum, misafirlerini içeri girer girmez, beyaz ve kendisine has mavi tonuyla adeta etkisi altına alıyor. Burada İtalyan esintisinin iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.Cennet koyuna bakan huzurlu bir vaha da yer alan hotel,Bodrum yarımadası kıyılarına İtalyan esintisi yaratmayı amaçlamış Yumuşak bir Akdeniz esintisiyle karşılanan misafirler, sonrasında İtalyan mimarisine ait kemerlerin, kubbelerin ve arkların ihtişamıyla karşılaşıyor.10 odalı butik oteliyle, beyaz iç mekanlar ve dikkatlice uygulanan mavi renk ayrıntılarının hakim olduğu bir tasarıma sahip olan mekan, yaz tatilinde dinlenmek için güzel bir ortam sunuyor.10 odasında ise ferah, geniş balkonlara aynı zamanda bir de kütüphaneler sahip. Taze deniz ürünleri ve balıkların, doğal Akdeniz baharatları ve organik sebzelerle harmanlandığı,Il Riccio’nun adını aldığı deniz kestaneli spesiyal tariflerin yer aldığı menüler, tatilde farklı lezzetler deneyimlemek isteyenler için çok özel menüler sunuyor.
Adres:
II Riccio Beach House & Restaurant, Göltürkbükü mahallesi, 316 sokak no:10/1 Bodrum 

3 yorum: