02 Temmuz, 2016

Hotel| Kaynağı Doğa | Canyon Ranch Wellness Resort At Kaplankaya

Ege'nin en güzel kıyısı nefes kesen doğası, ruhunuza ve bedeninize ilham verecek bir Resort Hotel. Yüzyıllardır şifayla, yoğrulan uygarlıklar beşiği ,Canyon Ranch'ın sınırsız olanaklarıyla birleşti. Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşu Canyon Ranch, 250 milyon dolarlık bir yatırımla, Amerika Birleşik Devletleri dışındaki ilk merkezini  temmuz ayında Muğla'da kapılarını misafirlerine açtı. 
Dünyanın en iyi sağlıklı yaşam merkezlerinden Canyon Ranch’in Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona ve Massachusets eyaletlerinde iki tam donanımlı sağlık merkezi ile en popüler sağlıklı tatil concept'ine sahip oteller arasında yer alıyor. 38 sene önce açılan Arizona’daki merkezlerinde Türkiye’de açılan Canyon Ranch sağlıklı yaşam merkezi olarak hizmet veriyor.

 Türkiye'de  Capital Partners tarafından geliştirilen Kaplankaya projesinin ilk bölümünde yer alanCanyon Ranch, 1 Temmuz’dan itibaren misafirlerine kapılarını açmaya hazırlanıyor.  Projenin ayrıca yıl boyunca hizmet verecek merkeze bağlı 76 villayı kapsayan bir konut mahallesi bulunuyor.  Milas bölgesinde bulunan Kaplankaya’ya Bodrum/Milas havaalanından, karayoluyla 50 dakika içerisinde ulaşılıyor.  Ayrıca denizden veya helikopterle ulaşım sağlanıyor. Sağlık,Wellness, Spa olarak hizmet veren Canyon Ranch  Wellness Resort, 141 odalı ve 5 yıldızlı olarak hizmet verecek. Denize sıfır ve kendine ait bir plajı bulunuyor. Ege denizinin en güzel bölgesinde yer alan otel, sağlıklı yaşam, beden, zihin ve ruh sağlığı sunarak gelen misafirlerine çok farklı bir tatil deneyimi sunacak. 

İletişim Bilgileri
Adres: Bodrum/Muğla, Türkiye
Web Adresi: www.canyonranch.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder