18 Mart, 2016

İstanbul'da Paskalya Brunch'ları

Renkli yumurtalar, çikolatalar, tavşanlarla kutlanan Paskalya Bayramı, baharın gelişini duyurur bize. Hristiyanlıktaki en eski ve önemli bayram olan Paskalya ‘da, Hz. İsa’nın çarmıha gerilmesinden sonra dirilişi kutlanıyor. Paskalya bayram her yıl ilkbahar gün dönümünün yaşandığı 21 Mart’ta dolunayın görülmesinden sonraki ilk pazar gününe denk geliyor. Dünyanın dört bir yanında çeşitli etkinliklerle kutlanan bu özel günde İstanbul’da olanlar için de katılabilecekleri en iyi otel brunch'larını araştırdım.

Mövenpick Hotel 
Mövenpick Hotel Istanbul, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte keyifli bir paskalya bayramı geçirmeniz için için çocuklara özel çikolata kursunun da yer aldığı sürprizlerle dolu bir Paskalya brunch'ı düzenliyor. Rengarenk yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süslenecek olan AzzuR Restaurant'ta 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek brunch’ta İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan geleneksel Paskalya spesiyalitelerini tadabilirsiniz.
Çırağan Palace Kempinski
Çırağan Palace Kempinski de Boğaz’a karşı muhteşem konumu ile eşsiz bir manzara sunan Laledan Restoran’da pazar gününe özel Paskalya brunchı düzenliyor. 300’den fazla çoğu organik leziz çeşitli, pastahane ekibinin bugüne özel hazırladığı boyanmış Paskalya yumurtaları, çikolata tavşan şeklinde dizayn edilen çikolata sunumlarının yer aldığı pastahanesi Saray'ın mükellef tatlı büfesi ile taçlandırıyor.   Çırağan Cd. No:32, 34349 Beşiktaş, İstanbul
ShangriLa Bosphorus
Uzak Doğu zarafeti sunan ShangriLa Bosphorus, ilkbaharın habercisi Paskalya Bayramı’nda misafirlerini pazar brunch’ı, akşamüstü çay saati ve neşeli çikolata tasarımlarıyla lezzet şölenine davet ediyor. Sinanpaşa Mah, Hayrettin İskelesi Sok, No.1,Beşiktaş, İstanbul.
Swissôtel The Bosphorus
Swissôtel The Bosphorus, baharın müjdecisi Paskalyayı özellikle çocuklu aileler için keyifli hale getiriyor. Bu özel gün için Café Swiss’i rengarenk yumurtalar ve Paskalya tavşanlarıyla süsleyen otel, executive şefi Philippe Bischoff’un hazırladığı geleneksel Paskalya tatlarını Cafe Swiss’te sunuyor.
İstanbul Vişnezade Mah. Acısu Sok. No. 19 Maçka, Beşiktaş.
Hilton İstanbul 
Paskalya günü, canlı müzik eşliğinde sunulan rosto ve et köşesi, özel kekler, kurabiyeler, enfes meyveler ve çikolata şelalesi ile bezenmiş ünlü Hilton brunch'ın keyfini içecekler dahil kişi başı 95 TL'ye çıkarabilirsiniz. Ayrıca çocuklara özel yumurta boyama oyunları ve animasyonlar sunulacak. Keyifli bir konaklama ile bu günü unutulmaz kılmak isteyenler içinse 450 TL+ KDV'den başlayan fiyatlarla kahvaltı dahil 2 kişilik konaklama paketi sunuluyor. http://www.hilton.com.tr/tr/Paskalya/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder