09 Mayıs, 2016

Hotel | Roma'nın En Yeni İki Oteli

Roma, İtalya'nın başkenti, 2800 yıllık geçmişe sahip sonsuz ve dayanılmaz bir şehir. Pantheon, Kolezyum, antik kentleri ve sahip olduğu yedi tepesi dünyanın en popüler Roma Turizm'in kalbi.Tüm İtalyanların tatlı hayatın la dolce vita zevkini sonuna kadar çıkardıklarına yönelik bir ünleri vardır. Eski geçmişin ihtişamını en iyi Rönesans ve Barok sanatı ve mimarisi ile çevrelemiş olan Romalılar özellikle estetiğe olan eğilimlerini hayatın tadını çıkaranların içine taşımışlardır. Gelişen yemek, moda, müzeleri, sanat eserleri ile nefes kesmeye her daim devam edecek.

The Corner Townhouse 
Roma'nın merkezinde, antik mimari  kalıntıları arasında gizli bir köşede yer alıyor The CornerTownhouse Hotel. Sanat ve kültürü içinde barındıran otel ,Art Nouveau tarzında tarihi bir binaya sahip. Otel, lokanta, bistro, teras ve bir kitapevi ve bir salon bahçe'ye sahip olarak hizmet veriyor.  The Corner Townhouse Hotel Art Nouvea tarzın yanında neo-pop tarzını da içinde barındırıyor. Hotel Danilo Maglio imzasını taşıyor. Aventine tepesin'de ve San Saba,Kolezyum, Circus Maximus 'a 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde  yer alıyor. 3 katlı 2000 metrekare ve 11 odaya sahip, her bir oda birbirinden farklı olarak tasarlanmış.
Still  & Karakter  
Deklarasyon da koyu renkler hâkim, lacivert duvarlar,beyaz akrilik sandalyeler ile ortam karakteriz edilmiş. Stil ve atmosfer 1900'lü yılların palazzo tarzı ,yüksek tavanlı ve art nouveau hakim.
Odalar
Mimar Danilo Maglio, 11 odayı da 20.yüzyıl ayrıntıları ve modern tasarımlar kullanarak hazırlamış. Her bir oda da Roma'nın  1950 yıllarında ki resimleri kullanılmış. Gök mavisi, güvercin grisi ve avokado yeşili kullanmış. Özellikle '' Royal Suit' ekru duvarları ve beyaz mermilere ile çok sofistike.
            Address: The Corner, Viale Aventino, 121, Rome
            Telephone: +39 06 8781 1930
            Website: thecornerrome.com
     Casacau Hotel
Trevi Fountain, Panteon ve İspanyol merdivenleri arasında sadece yürüme mesafesinde. 17.yüzyıldan kalma binan üç katına yayılmış bu otel. Modern ve vintage tarzında döşenmiş. 
Still & Karakter 
Odalar çağdaş mobilya ve sanat eserleri ile döşenmiş. Mimar Nora P. altı tne benzersiz oda tasarlamış.  Otelin saunası, Türk hamamı, terası bulunuyor.
Adres: Casacau,Via 94 Rome
Telefon: +39 06 6929 0159
Web sitesi: casacau.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder